Wegtransport

Door onze ruime kennis en nauwe samenwerking met betrouwbare en servicegerichte transport-ondernemingen, zijn wij in staat de best passende oplossing voor al uw nationale- en internationale wegtransporten te bieden.

Wij weten als geen ander dat iedere zending speciale aandacht verdiend. Dient uw zending bijvoorbeeld binnen 24-uur geleverd te worden, betreft het een deellading of compleet, of dienen uw goederen onder gekoelde condities vervoerd te worden?

Wij bieden u transportmogelijkheden naar iedere bestemming. Bij elk product hoort een passende transportvorm. Samen met u zullen wij ervoor zorgen dat de juiste vorm gekozen wordt. Hierdoor blijft de kwaliteit van uw product tot en met de aflevering bij uw klanten gehandhaafd.

Wij zijn het logistieke verlengstuk van uw organisatie.

Op basis van het doen en laten vervoeren, transporteren wij goederen via de weg van a naar b. Sunway Shipping biedt u groupage en/of volle trailer diensten aan naar en vanaf bijna all Europese Landen. Tevens hebben wij de mogelijkheden voor het uitvoeren van speciaal-transporten denkende aan hoogte-, breedte- en lengte transport, sideloaders, auto’s met kraan. Voor ieder transport wordt een vrachtbrief (CMR) opgemaakt, welke voorzien is van alle vrachtdetails. Op ieder transport dat wij (laten) uitvoeren zijn de FENEX voorwaarden van toepassing.