Wat kunt u verschepen

Sunway Shipping is gespecialiseerd in het verschepen van inboedels en goederen uit woonhuizen, maar wij verschepen veel meer. Alle goederen die legaal te verschepen zijn, in welk formaat dan ook, kunnen wij voor u verschepen over de hele wereld zowel zee – als luchtvracht.

De volgende verschepingen zijn mogelijk:
Luchtvracht
Zeevracht
Wegtransport

Containers

FTS Standaard L X B X H (m) Cap CUB)
20 5.88 x 2.34 x 2.38 32
40 12.02 x 2.34 x 2.38 67,2

Een container kunt u zelf beladen en is uitermate geschikt bij een emigratie. Boven en onder in de container bevinden zich voldoende sjorogen waar door u touwen en/of sjorbanden kunt rijgen om lading extra vast te zetten. Indien u zorgt dat al uw goederen ingepakt staan en u heeft extra handen, dan is een container ruim binnen twee uur geladen. Deze kunnen zowel aan de deur als op locatie naar uw keuze geladen worden. Het gemak is dat u alle tijd heeft om in te laden en in het land van bestemming heeft u alle tijd om uit te laden. Op basis van het doen en laten vervoeren, transporteren wij uw goederen van zeehaven naar zeehaven. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Auto’s
Ook voor het verschepen van uw vervoersmiddel zoals een auto, motor, bromfiets, fiets, zwaar materieel of containers bent u bij ons aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat uw rijtuig snel op de plaats van bestemming aankomt en wij regelen de nodige papieren zodat deze snel ingeklaard kan worden bij de douane als u dat wilt. Voor meer informatie omtrent de reglementen van het transporteren van vervoersmiddelen kunt u een informatiedocument downloaden.
Wij vervoeren graag uw auto. Prijs op aanvraag.
Afhankelijk van uw auto type en grote maken wij een offerte.
De prijzen verschillen qua personen auto, autobus en pick-up.
Neem contact op voor een juiste prijs opgaven.

Zwaarmaterieel
Bij ons kunt u ook terecht voor het verschepen van al uw zwaarmaterieel of het nu gaat om een graaflaadcombinatie op wielen, trucks, graafmachines, verreikers, bulldozers of om een wiellader dan bent u bij ons op het juiste adres.

Stukgoed
Zijn goederen waarvan de hoeveelheid niet naar maat of gewicht maar per stuk worden opgegeven. Stukgoederen worden vervoerd in kisten, kratten, vaten of balen. Een voorbeeld is fiets, bromfiets, scooter etc. Voor deze goederen geldt een prijs per goed.