Luchtvracht

Sunway Shipping is voor u de dienstverlener voor het vervoeren van uw Zee – Luchtvracht zendingen. Wij dragen zorg voor de uitstekende service voor zendingen die waar ook ter wereld afgehaald of geleverd moeten worden. Wij zorgen niet alleen dat uw luchtvracht zendingen zo snel mogelijk verstuurd worden, wij begeleiden de zending over het hele traject zodat u altijd over de status van uw zending kunt beschikken.

Bij ons kan door middel van luchtvracht elke import- of exportzending worden verwerkt. Dat geldt zelfs voor de luchtvracht van gevaarlijke goederen of koelvracht. Is transport per luchtvracht om wat voor een reden dan ook voor u niet de gewenste vorm dan kunnen wij voor u ook zeevracht of wegtransport verzorgen.

Luchtvracht naar Suriname

Bij afhandeling van luchtvracht in Suriname:

Prijzen Luchtvracht

Bij luchtvracht word ook gekeken naar de grote van de doos, de gewicht van de doos moet overeen komen met de grote van de doos
( Volume kg : L x B x H : 6000 ) = werkelijke gewicht.

Naar Suriname

Nu voor € 6,50 per kilo vanaf 2 kg.

Afhalen in Suriname binnen drie werkdagen bij Cambridge International Transport N.V. aan de Latourweg 52-54.

Vanuit Cambridge International Transport N.V. kan er ook pakketten naar Nederland verstuurd worden.

Sluiting Aankomst
Dinsdag
14:00u
Vrijdag
Zaterdag
14:00u
Dinsdag

Tevens Internationale luchtvaart naar o.a.:

Verzekeren

Verschepen bij Sunway Shipping betekent betrouwbaarheid, betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor uw goederen. Indien u wenst kunnen wij uw goederen tijdens het transport verzekeren. Wij verzoeken u dan om contact op te nemen voor de prijzen. De prijzen zijn afhankelijk van het voertuig of de aard van de goederen. Deze verzekering vervalt op het moment dat de goederen gelost worden van het schip in de bestemmingshaven. Lees onze Expeditievoorwaarden alvorens u gebruikt maakt van onze diensten.