Zeevracht

Sunway Shipping verzorgt voor vele klanten zowel de binnenkomende als uitgaande zeevracht. Wanneer u (grote) partijen goederen wilt laten vervoeren naar of van een ander continent, zijn wij in staat dit voor u te regelen, inclusief het traject wat aan zeevracht voorafgaat, of het traject wat hierop volgt. Denk hierbij aan (lokale) opslagmogelijkheden van douanegoederen en eventueel voor – of natransport. Ook zijn wij uw douane expediteur voor de noodzakelijke douaneafhandeling.

Sunway Shipping heeft zich voor wat betreft zeevracht gespecialiseerd in de bestemmingen:

Afmetingen

Bij ons bent u ook terecht voor inpak dozen in de volgende standaard afmetingen.
Voor het verzenden hoeven de pakketten zich overigens niet aan de standaard afmetingen te houden, wij accepteren ook dozen met afwijkende maten.

Inhoud, prijzen lege dozen
en verzendkosten van standaard dozen:

Inh (lts) LxBxH (cm) Lege Dozen Suriname Curaçao Aruba , Bonaire, St maarten

240

50 x 50 x 98

€ 12,50

€ 60,-

€ 70,-

€ 80,-

160

45 x 45 x 75

€ 7,-

€ 35,-

€ 50,-

€ 60,-

120

45 x 45 x 60

€ 6,50

€ 30,-

€ 45,-

€ 55,-

80

44 x 32 x 50

€ 5,-

€ 25,-

€ 40,-

60

44 x 32 x 32

€ 4,25

€ 20,-

€ 35,-

Wat kunt u verschepen

Sunway Shipping is gespecialiseerd in het verschepen van inboedels en goederen uit woonhuizen, maar wij verschepen veel meer. Alle goederen die legaal te verschepen zijn, in welk formaat dan ook, kunnen wij voor u verschepen over de hele wereld zowel zee – als luchtvracht. De volgende verschepingen zijn mogelijk:

Een container kunt u zelf beladen en is uitermate geschikt bij een emigratie. Boven en onder in de container bevinden zich voldoende sjorogen waar door u touwen en/of sjorbanden kunt rijgen om lading extra vast te zetten. Indien u zorgt dat al uw goederen ingepakt staan en u heeft extra handen, dan is een container ruim binnen twee uur geladen. Deze kunnen zowel aan de deur als op locatie naar uw keuze geladen worden. Het gemak is dat u alle tijd heeft om in te laden en in het land van bestemming heeft u alle tijd om uit te laden. Op basis van het doen en laten vervoeren, transporteren wij uw goederen van zeehaven naar zeehaven. Vraag vrijblijvend een offerte aan.


FTS Standaard            L X B X H (m) Cap CUB)
20                                 5.88 x 2.34 x 2.38 32
40                                12.02 x 2.34 x 2.38 67,2

Ook voor het verschepen van uw vervoersmiddel zoals een auto, motor, bromfiets, fiets, zwaar materieel of containers bent u bij ons aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat uw rijtuig snel op de plaats van bestemming aankomt en wij regelen de nodige papieren zodat deze snel ingeklaard kan worden bij de douane als u dat wilt. Voor meer informatie omtrent de reglementen van het transporteren van vervoersmiddelen kunt u een informatiedocument downloaden. Wij vervoeren graag uw auto. Prijs op aanvraag. Afhankelijk van uw auto type en grote maken wij een offerte.

De prijzen verschillen qua personen auto, autobus en pick-up. Neem contact op voor een juiste prijs opgaven.
Bij ons kunt u ook terecht voor het verschepen van al uw zwaarmaterieel of het nu gaat om een graaflaadcombinatie op wielen, trucks, graafmachines, verreikers, bulldozers of om een wiellader dan bent u bij ons op het juiste adres.
Zijn goederen waarvan de hoeveelheid niet naar maat of gewicht maar per stuk worden opgegeven. Stukgoederen worden vervoerd in kisten, kratten, vaten of balen. Een voorbeeld is fiets, bromfiets, scooter etc. Voor deze goederen geldt een prijs per goed.

Verzekeren

Verschepen bij Sunway Shipping betekent betrouwbaarheid, betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor uw goederen. Indien u wenst kunnen wij uw goederen tijdens het transport verzekeren. Wij verzoeken u dan om contact op te nemen voor de prijzen. De prijzen zijn afhankelijk van het voertuig of de aard van de goederen. Deze verzekering vervalt op het moment dat de goederen gelost worden van het schip in de bestemmingshaven. Lees onze Expeditievoorwaarden alvorens u gebruikt maakt van onze diensten.